De la trafic de influenta la lobby profesionist

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) si Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) au organizat seminarul "DE LA TRAFIC DE INFLUENTA LA LOBBY PROFESIONIST", in prezenta presedintelui CCIR, Victor Babiuc, a unui numar semnificativ de reprezentanti ai comunitatii de afaceri din Romania si de specialisti in Relatii Publice.

S-a pornit de la distinctia dintre trafic de influenta si lobby din perspectiva incadrarii juridice. Procurorul Valeriu Dabu a aratat ca noul Cod Penal va permite o disociere clara intre infractiunea de trafic de influenta, luare de mita si inselaciune si activitatile transparente de influentare a legislativului, care intra in sfera activitatii de lobbying. Rolul important al CCIR in ceea ce priveste reprezentarea intereselor membrilor in fata autoritatilor a fost subliniat de Aurel Vainer, Vice-presedinte al acestei organizatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related