Viata-i o ingramadire de poante

Viata-i o ingramadire de poante

Si toti traim mai bine daca ne chioram un pic ca s-o vedem asa. Sa ne imaginam o situatiune. Esti la serviciu, esti nervos in mod special, oricum mai emotional in genera. Te rastesti la toata lumea, desi intentii rele n-ai, doar ti-ai uitat controlul de sine pe undeva prin pat azi dimineata. La un moment dar, cineva intreaba "auzi, nu te supara, da' ce-ai patit de ai tonu' asta iritat?". Aici e trigger-ul. In majoritatea cazurilor, se va produce o detensionare profunda daca: in loc sa iei cuvintele ad litteram, iti trimiti mintea la plimbare. Ca sa i se iveasca in fata ochilor, de fapt, viziunea unui peste cu probleme de piele. Ba dum tss.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated