Daca e toamna, EESTEC LC Bucharest numara evenimentele

Daca e toamna, EESTEC LC Bucharest numara evenimentele

In zilele noastre, tot mai multi tineri devin interesati de domeniul IT, fiind instrumentul necesar cu care multe industrii lucreaza. Fie ca vorbim de banci, hipermarketuri, magazine online sau industria telecomunicatiilor, toate utilizeaza baze de date si au nevoie masuri de protectie adecvate. Evolutia acestui domeniu este rapida si sunt necesare adaptari continue ale infrastructurii existente.

Daca doresti sa iti imbunatatesti cunostintele in acest domeniu si sa inveti care sunt problemele de securitate in mediul de business, in luna noiembrie, EESTEC LC Bucharest vine in ajutorul tau!

 

EESTEC LC Bucharest

Electrical Engineering STudents’ European assoCiation (EESTEC) este o organizatie studenteasca ce activeaza in peste 52 de universitati din Europa, ce isi desfasoara activitatea in cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti.

Misiunea ONG-ului este de a dezvolta proiecte in parteneriat cu institutii academice si mediul business pentru a ajuta studentii sa-si identifice si sa-si valorifice potentialul.

Daca in luna octombrie se desfasoara maratonul de programare EESTEC Olympics 6, in luna noiembrie gasim solutia pentru protejarea datelor!

 

Solutia

do IT safer” este evenimentul organizat de EESTEC LC Bucharest, ce se desfasoara in perioada 5-13 noiembrie si consta in prezentarea ultimelor tehnologii in domeniul securitatii informationale.

 

Structura evenimentului

Cuprinde doua zile de conferinta si un workshop in care sunt vizate teme de actualitate in domeniul IT. La workshopul sustinut de reprezentati ai companiei Bitdefender ai oportunitatea sa lucrezi cu studenti din strainatate, sa legi prietenii frumoase si sa inveti multe notiuni interesante despre conceptul de “malware”.

Partenerii evenimentului: Bitdefender (Parteneri Principali), Ernst & Young (Parteneri), CISCO si Infinit Solutions (Parteneri Academici) - pe care vei avea ocazia sa ii intalnesti la Conferinta - dar si Partenerii Anuali: IBM, ING si Tymbark!

Inscrierile se fac aici pana pe data de 3 noiembrie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related