Stefanini Infinit (Infinit Agency) ramâne în continuare agenția de creație J&B în 2020 "and beyond"

Stefanini Infinit (Infinit Agency) ramâne în continuare agenția de creație J&B în 2020 "and beyond"

Deși contextul pandemiei a afectat piața de băuturi alcoolice, J&B împreună cu agenția de creație Stefanini Infinit au ținut colaborarea strânsă și continuă să lanseze numeroase proiecte.

Pentru a ne adapta nevoilor clienților din această perioadă, am abordat o nouă linie de comunicare, ce pune accent pe calitatea whisky-ului J&B, în contextul în care consumul are acum loc acasă sau la întâlniri restrânse. J&B, lider pe piața de whisky din România, a abordat o nouă estetică vizuală pentru pachetul cadou, ce răspunde așteptărilor și dorințelor publicului român.

Noul pachet cu pahare, cu un design premium creat de agenția, Stefanini Infinit, reprezintă cadoul perfect pentru o multitudine de ocazii.

 

"J&B fiind poziționat ca un party whisky, am încercat încă de la începutul pandemiei să ramânem alături de consumatori luând în considerare recomandările autorităților dar și esența brandului. Pe partea de Social Media am fost alături de fani cu idei de petrecere a timpului liber cu prietenii în condiții safe. Luna septembrie a venit cu schimbări și cu noi provocări. Am creat un nou design premium pentru un gift box nou și am lucrat la un nou spot TV care scoate în evidență calitatea unui whisky special.", Ruxandra Matache (Group Creative Director Stefanini Infinit).

 

Împreună, agenția și J&B pregătesc o altă surpriză, un spot TV ce aduce în prim plan cunoscutul J&B neat, noul gift box și mixul clasic cu Cola.

Focusul acestor campanii și schimbări este de a îi pune pe consumatori în centru și de a îi face fericiți chiar și atunci când ieșirile cu prietenii în oraș sunt restricționate.

 

Claudia Ancuța (CEE Marketing Director) și Mihai Chiriacescu (CEE Group Brand Manager)

"Stefanini Infinit este acel partener pentru J&B care ne ajută să spunem constant povestea brandului nostru mai ales în mediul digital care a devenit centrul comunicării noastre.

Este foarte importantă abordarea agenției atât prin ideile creative și execuția lor extraordinară dar și prin know-how-ul pe partea de strategie și digital/tehnologie - noi la J&B căutăm să le îmbinăm tot timpul pentru a oferi consumatorilor noștri experiențe de calitate și în spatele monitorului sau ecranului lor."

 

Alex Cernatescu, CEO Stefanini Infinit

"Pentru echipa noastră, chiar și cu expertiza foarte mare în digital pe care o avem, situația curentă a pus din ce în ce mai multă presiune în zona de creație - să venim cu lucruri din ce în ce mai adaptate și mai mult decât atât - adaptabile. Cred că orice client sau brand își dorește o agenție de creație parteneră care să poată să îl ajute în aceste vremuri foarte dinamice, atât din punct de vedere tehnologic, digital dar și ca modificări de la o zi la alta a comportamentului consumatorilor iar toate acestea să fie puse în operă de un departament de creație cu skill-uri din toate aceste zone. Mulțumim J&B pentru încrederea în Stefanini Infinit și vom investi la fel de mult în continuare pentru a face această relație să continue și să crească cât mai mult!"

 

Echipele participante:

Stefanini Infinit:
Adrian Bratu - Client Service Director
Dragoș Andreiașu - Account Manager
Matei Curtașu - Global Creative Director
Ruxandra Matache - Group Creative Director
Simina Florea - Senior Copywriter
Ioana Balteșiu - Senior Art Director
Cristina Folteanu - Social Media Manager

PPD:
Claudia Ancuța - CEE Marketing Director
Mihai Chiriacescu - CEE Group Brand Manager
Ramona Miron - Junior Brand Manager
Ruxandra Nuță - Senior Social Media Specialist

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related