Pura Vida Hub Bucharest sustine initiativele indraznete si inovative ale tinerilor creativi romani si le premiaza.

Pura Vida Hub Bucharest sustine initiativele indraznete si inovative ale tinerilor creativi romani si le premiaza.

Pura Vida Hub Bucharest sustine initiativele indraznete si inovative ale tinerilor creativi romani si le premiaza.

Esti freelancer ori vrei sa te desprinzi de locul tau de munca si sa investesti timp si resurse in proiectul tau de suflet?
Poti Aplica pentru a castiga sase luni de spatiu de lucru gratuit si te ajutam sa faci primul pas!
Pura Vida Hub iti ofera acces timp de 6 luni la un birou cu Internet si toate facilitatile in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Pura Vida Hub Bucharest este primul hub din Romania care ofera atat spatiu de lucru dar si cazare – “co-working & co-living”. Pe langa spatiul comun de lucru si relaxare, antreprenorii si freelancerii care isi desfasoara activitatea aici pot sa-si inchirieze si locuri de cazare la etajele superioare, in cadrul Little Bucharest Old Town Hostel, in camere private ori dormitoare comune. Atat spatiul de lucru cat si camera de relaxare, camerele de dormit si balcoanele au priveliste spre Strazile Smardan si Lipscani – cele mai importante zone pietonale din Centrul Vechi al Bucurestiului.

Spatiul comun de lucru si cazare din Centrul Bucurestiului ofera tuturor membrilor, indiferent de abonamentul achizitionat, conexiune wireless la Internet de mare viteza, toalete, bucatarie comuna, lounge cu canapele, videoproiector si sala de evenimente. In plus, in fiecare saptamana au loc sesiuni de invatare si workshop-uri prin care membrii hub-ului impartasesc din cunostintele si experienta lor, dezbateri privind proiecte inovatoare. Spatiu de lucru poate fi inchiriat pentru o zi, o saptamana sau chiar pe termen lung, iar costurile depind in functie de perioada.
De exemplu, pentru acces de o zi in Pura Vida Hub Bucharest, costul este de 5 Euro, pentru o saptamana membrii platesc 30 Euro si 100 Euro pentru o luna.

“Calatorind in Statele Unite si in Asia, am avut ocazia sa lucrez de la distanta in astfel de hub-uri unde am intalnit antreprenori locali ori straini ce dezvoltau proiecte de milioane de euro. De asemenea, intalniri precum cele organizate de Travel Massive sau 1 Million Cups in jurul lumii m-au inspirat pentru dezvoltarea unui proiect asemanator aici, in Romania, unde nu mai exista un astfel de loc.” declara Tudor Maxim, fondatorul primei retele independente de hosteluri din Romania – Pura Vida Hostels si Pura Vida Hub Bucharest.

CUM TE POTI INSCRIE:
Inscrierile pentru un loc in cadrul Pura Vida Hub Bucharest se fac pana pe 23 octombrie 2015 prin acest formular.

Daca proiectul tau este suficient de convingator, cei de la Pura Vida Hub Bucharest te vor invita sa va cunoasteti, iar pe data de 30 octombrie vor anunta cei cinci castigatori.

FOTO

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related