Apel pentru politicieni: Lasati-l pe Cristi in pace

Apel pentru politicieni: Lasati-l pe Cristi in pace

Chemat de toate sufletele cu Facebook din Romania, in postari care refac, gradual, toata axa umorului, de la minus in sus, colorate, fortate si, hai sa fie, unele reusite, Cristi probabil ca sta intr-un colt, plange si sughita. Sau se distreaza de capacitatea conationalilor de a epuiza parodia. Sau, cel mai probabil, nu are habar ce personaj faimos a devenit pe net.

Daca ati refuzat pana acum sa aflati cine este Cristi din aluziile prietenilor, va oferim originalul (care a ajuns la peste 1,3 milioane de vizualizari):

Mai rau decat ubicuitatea lui Cristi in viata noastra, este faptul ca politicienii au intrat si ei in jocul glumitelor de net si au imprumutat un pic din faima lui, in campania care nici nu a inceput bine.

Cristian Petrescu, candidatul MP la sectorul 3, care va candida impotriva lui Robert Negoita, a luat mesajul direct, fara nicio stilizare:

Spotul are rude si pe stalpi si in cutiile postale (sursa aici):

In plus, suntem asigurati, potrivit contului de Facebook al lui Cristian Petrescu, ca nu este vorba doar de o gluma. Desi poate ar fi fost mai bine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related