141 Worldwide Romania si Mindshare aduc "Forta schimbarii" Noului Viceroy

Din luna decembrie, British American Tobacco a relansat brand-ul Viceroy, redefinindu-i designul si comunicarea cu ajutorul agentiei de publicitate 141 Worldwide Romania.

"In noul context al pietei de tutun din Romania, marca Viceroy trebuie privita de catre consumatori cu alti ochi, prin prisma adevaratelor ei valori si nu, asa cum se obisnuia pana nu demult, prin prisma pretului scazut. Aveam nevoie de o comunicare puternica, capabila sa schimbe perceptii si atitudini. Viceroy este o tigara de calitate, o marca internationala autentica, cu o istorie de 70 de ani, ce aduce si o promisiune unica de garantie a calitatii", declara Cristian Petrescu, Brand Manager Viceroy la British American Tobacco. Dani Macarie, Group Creative Director 141 Worldwide Romania explica modul in care agentia a raspuns acestei provocari: "Venise timpul ca atat ambalajul cat si intreaga comunicare Viceroy sa reflecte cu adevarat atitudinea unei marci internationale care nu face compromisuri si este foarte sigura pe ceea ce ofera".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related