Affichage Holding aduce peste 100 de ani de experienta de publicitate outdoor pe piata romaneasca

Affichage Romania lanseaza un nou concept de publicitate outdoor, menit sa impuna noi standarde si sa contribuie la dezvoltarea industriei outdoor romanesti. Inovatia si stabilirea unui parteneriat bazat pe incredere, cu fiecare dintre clientii Affichage Romania, sunt premisele ce definesc noul concept de outdoor.

Obiectivul principal al companiei este sa contribuie la dezvoltarea industriei OOH, oferind profesionistilor in domeniul "out of home" accesul la know how-ul Affichage Holding prin training-uri si studii de piata. In noua abordare a publicitatii OOH, Affichage Romania isi propune sa devina un partener de incredere pentru toti jucatorii prezenti pe piata publicitatii outdoor, sa ofere cele mai bune servicii, inclusiv consultanta si planificarea campaniilor promovate in locatiile lor. Affichage Romania este pregatita sa introduca pe piata romaneasca de outdoor conceptul global de mobilier stradal, oferind simultan eficienta advertising-ului si serviciu public.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Stripy Sad
acum 17 ani
vor kam multe astia


Branded


Related