Doi agenti de vanzari ai QAB - printre cei mai buni din lume

Alina Becheanu si Dan Enache, angajati in cadrul fortei de vanzari a QAB, au fost desemnati castigatori in cadrul editiei din acest an a competitiei internationale Ring of Honour din sistemul PepsiCo. Concursul se desfasoara anual incepand cu 1999 si are ca scop recunoasterea si premierea performantelor obtinute de cei mai buni agenti de vanzari din lume.

Alina Becheanu a fost una dintre castigatorii competitiei la nivel mondial din sistemul PepsiCo. Premiul i-a fost inmanat de Steve Reinemund, Presedinte si Director General PepsiCo, in cadrul unei ceremonii desfasurate la New York. Alina Becheanu si-a dublat practic in 2005 volumul vanzarilor in comparatie cu anul 2004, iar numarul clientilor de pe zona ei a crescut cu 97% din 2003 pana in prezent. Alina si-a inceput activitatea in cadrul companiei QAB acum 9 ani ca merchandiser, fiind promovata ulterior ca agent de vanzari, iar din vara anului 2005 a fost numita supervisor pentru regiunea litoralului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related