Bernie Sanders, indignat de vitezele internetilor bucuresteni

Bernie Sanders, indignat de vitezele internetilor bucuresteni
Sursa: dailypnut.com

Dintre toate tarile din lume, dintre toate popoarele cu conexiune la Internet de pe Pamant, dintre toate tarile Europei de Est care s-au fluentizat rapid in graiul online odata ce le-a revenit accesul, Bernie Sanders a trebuit sa se ia de noi. 

Candidatul democrat la prezidentialele americane din 2016 - sau echipa de social media responsabil pentru a-i administra contul - a postat in urma cu cca. 11 ore un tweet foarte suparat. Legat de accesele de nebunie ale lui Donald Trump sau discursurile halucinante tinute de Sarah Palin (care il sustine pe Trump)? Sau poate de vreo masura ori program politic nesustenabil al vreunuia dintre republicani. Nu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated