Campania Green Endorsement, care transforma voluntariatul intr-un plus la angajare, sprijinita de Wild Carpathia

Campania Green Endorsement, care transforma voluntariatul intr-un plus la angajare, sprijinita de Wild Carpathia

Campania Green Endorsement, care transforma voluntariatul intr-un plus la angajare, este sprijinita si de realizatorul documentarului Wild Carpathia, Charlie Ottley. Producatorul britanic s-a alaturat primei actiuni de plantare din cadrul campaniei, sambata, la Feteni, judetul Valcea.

 

Indragostit de Romania, Charlie Ottley incurajeaza tot mai multi tineri sa se implice in actiuni de impadurire si trage un semnal de alarma asupra situatiei padurilor noastre. Alaturi de Printul Charles, acesta a prezentat povestea Transilvaniei, pe care o numeste “ultima mare salbaticie a Europei”.

 

"Vedem o distrugere in masa a ultimei salbaticii veritabile din Europa. Daca asta nu se va opri, intr-o generatie - doua nu vom mai avea pentru ce lupta. E nevoie de tot mai multi voluntari ca sa reimpadurim Romania. Tinerii trebuie sa fie constienti ca e nevoie de sprijin continuu pentru a salva mediul in care traim, iar aceasta initiativa ofera exact ceea ce tinerii au nevoie: motivatie pentru viitorul lor profesional si certitudinea ca au contribuit concret la o lume mai buna."
Charlie Ottley (Producatorul documentarului Wild Carpathia) 

 

Green Endorsement este un certificat ce recunoaste oficial in CV voluntariatul realizat in cadrul initiativei „Plantam fapte bune in Romania” (lansata in 2011) si il transforma intr-un plus la angajare la cele mai mari companii din Romania.

Pe scurt, daca te implici ca plantator sau organizator in cadrul initiativei “Plantam fapte bune in Romania”, ai mai multe sanse sa fii angajat la una din companiile de top din Romania, partenere in campania Green Endorsement.

 

"Eforturile noastre de organizare a proiectelor de impadurire tocmai au devenit mai accesibile tinerilor interesati de dezvoltarea carierei. Campania Green Endorsement e menita sa ajute toate partile implicate: tinerii care vor sa se angajeze, angajatorii - prin selectia unor candidati responsabili - si, bineinteles, mediul inconjurator."
Liana Buzea (Fondator initiativa “Plantam fapte bune in Romania”)

 

Pana in prezent, peste 30 de companii din Romania s-au alaturat campaniei Green Endorsement, sprijinite si de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor. Green Endorsement este o campanie menita sa incurajeze tinerii sa se implice in cat mai multe actiuni de voluntariat pentru protectia mediului, fara ca neparticiparea la astfel de actiuni sa afecteze negativ procesul de angajare.

 

Sambata, 19 martie, au avut actiuni de plantare in judetele Valcea si Timis. Urmatoarele actiuni din aceasta primavara vor avea loc pe 26 martie in judetele Giurgiu, Buzau si Iasi.

Acestea vor fi continuate in vara cu ingrijirea plantatiilor (atat a celor realizate anul acesta, cat si a celor din anii anteriori), iar in toamna initiativa „Plantam fapte bune in Romania” va organiza o actiune masiva de impadurire in aceeasi zi (sambata, 12 noiembrie) in mai multe judete. Voluntarii organizatori se pot inscrie pe acest link, iar voluntarii plantatori aici.

Charlie Ottley este una dintre figurile centrale ale postului de televiziune Travel Channel. A realizat materiale extinse despre Marea Britanie, Spania, Peru, Chile, Mexic, Africa de Sud, Scotia si Grecia si este realizatorul seriei de filme de promovare a Romaniei “Wild Carpathia”, poate cel mai bun proiect de promovare a turismului romanesc din ultimii ani.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related