Ronaldinho este clientul OgilvyOne

Ronaldinho este noul venit la OgilvyOne... in calitate de client! Ronaldinho a solicitat biroului din Barcelona al agentiei crearea website-ului sau oficial: www.ronaldinhogaucho.com, prin care isi propune sa intre in contact cu comunitatea mondiala de fani.

OgilvyOne a inceput lucrul la site-ul oficial al lui Ronaldinho dupa negocieri care au durat timp de doi ani. Agentia a pus la treaba o echipa complexa reprezentand toate capabilitatile specifice agentiei (dezvoltare creativa, design, productie audio si video, programare etc.) si a folosit talentul innascut si personalitatea creativa a lui Ronaldinho pentru a da viata site-ului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related