O noua echipa in departamentul de creatie al Red Cell/141

Paul Dersidan si Dani Macarie sunt noua echipa care s-a alaturat creativilor de la Red Cell/141. Cei doi s-au format ca echipa la Saatchi&Saachi, lucrand impreuna de la inceputul anului 2004.
Paul Dersidan, art director-ul, si-a inceput viata profesionala in 2001 ca grafician de emisie la B1 TV. Anul urmator, el devine partener al companiei multimedia NEGATIV 3 (careia de altfel i-a pus si bazele), pasind totodata pragul publicitatii ca Art Director la Saatchi&Saatchi. Ca si preocupari, putem vorbi de fotografie, arta video, arta urbana si mai nou de pictura. "Nu stiu ce sa zic despre Paulin in afara de faptul ca nu raspunde la telefon acum!!!!", spune despre el Dani.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related