33 de personalitati canta si il cauta pe Dumnezeu

33 de personalitati canta si il cauta pe Dumnezeu

Si nu il gasesc in catedrale cu ambitii gigant. Constructia viitoarei Catedrale a Mantuirii Neamului a fost criticata inca de la primele idei care o invocau. In ciuda multelor si marilor controverse, planurile ei au mers mai departe, inspre salvarea neamului.

Asa ca intr-o dimineata, Taxi s-a dus la catedrala sa il caute pe Dumnezeu. A luat, in pelerinaj, alte 33 de personalitati autohtone. Cantareti de toate genurile si varstele (de la Ada Milea la Dan Bittman, de la Cornel Ilie, la Grigore Lese), compozitori, bucatari, Mircea Cartarescu, actori ca Oana Pellea si Victor Rebengiuc, oameni de televiziune, de la Andreea Esca la Oreste si oameni cunoscuti de bine cu alte preocupari.

Lista intreaga:  Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Virgil Iantu, Andi Vasluianu, Dorina Chiriac, Stefan Banica Jr., Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Otil, Paula Chirila, Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartos, Ada Milea, Calin Goia, Mircea Cartarescu, Horia Virlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Razvan Simion, Alexandru Andries, Emilia Popescu, Grigore Lese, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu, Oana Pellea si Victor Rebengiuc.

Nici unul dintre ei nu l-au gasit. Se pare ca Dumnezeu prefera locasurile de cult mai mici:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related