Mots Studio sau doi romani care fac productie in Germania

Mots Studio sau doi romani care fac productie in Germania

Mots Studio a inceput in Timisoara sub comanda lui Octavian Mot, freelancer cu experienta in digital marketing. Asta, prin 2009. Ulterior, Mots a luat calea Germaniei dupa ce a atras-o in sfera proiectelor de creatie si productie si pe Daniela Nedovescu. Mots era gandit, in prma faza, ca o agentie full-service; mai apoi, s-a indreptat catre productia de film si publicitate.

De ce Germania? Pentru ca Octavian si Daniela preferau sa lucreze cu clienti internationali. Si acolo ar fi gasit deja o baza, prieteni si familie.

Diferente fata de Romania sunt. Exista o multitudine de resurse in materie de profesionisti sau furnizori tehnici si, totodata, se lucreaza mult cu creativi dispersati geografic, agentiile au mai multa incredere in colaboratorii lor, drepturile de autor nu exista numai pe hartie, iar proiectele (fie independente, fie finantate) odata ce sunt stabilite, se si fac. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related