Britanic în toată firea, caut români să mă adopte în Europa

Britanic în toată firea, caut români să mă adopte în Europa

Experți în geopolitică, democrație și filosofie au tăvălit, de trei zile încoace, Brexitul pe toate părțile. În marea de nedumeriri și confuzie, până când Marea Britanie se va folosi sau nu de art. 50, Scoția își va cere independența, lira se va prăbuși sau supraviețui, să ne întoarcem în patria aceea a internetului în care se poate râde de orice zi proastă. Românii sunt acolo, indiferent de colțul de lume afectat, și au o soluție pentru fiecare.

Dacă acum câțiva ani, fără să fie descurajați de opinia britanicilor față de România, îi chemau aici, să guste bere ieftină și alte delicii autohtone, acum românii își reiau invitația, ba chiar fac promisiuni adânci și serioase.

GMP Advertising, Webstyler și Gândul au lansat" Romanians adopt Remainians", un site prin care românii adoptă britanicii care vor să rămână în UE. Mai multe despre inițiativă, aici.

Pe Facebook au apărut deja astfel de acte de adopție și, prin urmare, tot felul de Smithescu și Geofrinescu care și-au găsit familii în România. Emma Hartleyescu, de pilda, adoptata de Stefan Georgescu, semnaleaza Mihai Gongu (Creative Directir, GMP):

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related