[Marketing de viteză] Elena Cîrîc (Webstyler): "Real-time"-ul ar trebui să fie mai strâns legat de social listening

[Marketing de viteză] Elena Cîrîc (Webstyler): "Real-time"-ul ar trebui să fie mai strâns legat de social listening

De sarbatori, viteza va fi ultimul lucru care ne va caracteriza. Vom fi impacati cu kilogramele in plus si cu promisiunea unor benzi de alergat ulterioare. E recomandabil, asadar, sa ne scoatem de pe acum din sistem orice gand sau fapta care au legatura cu subiectul 'viteza'. Seria de interviuri despre cum fac publicitarii treaba pe repede-inainte continua.

Elena Ciric, Head of Social Media la Webstyler, a fost suficient de rapida incat sa dea din casa. Sunt clientii gata sa puna bugete corespunzatoare la bataie? Cum si cat chibzuiesti inainte sa iei trend-ul in brate? Gandesc si brandurile in timp real sau lasa cam totul pe agentie?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP+WEBSTYLER

In 2018, agentiile GMP Advertising si Webstyler au fuzionat, formand o singura agentie cu servicii intergrate GMP+WEBSTYLER, parte din GMP Group alaturi de GMP PR, Chapter 4 si Point Public Affairs. Cele doua agentii... vezi detalii »

WEBSTYLER

WEBSTYLER este cea mai premiată agenție de digital din România atât la nivel local cât și internațional. De 18 ani pe piață, timp în care a oferit servicii de strategie și creație la cele mai... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneRelated