Adaugam ceva la categoria "culmi"

Adaugam ceva la categoria "culmi"

Culmea mezelului. Un midnight snack pe baza de sunca te face rege printre zeite, asa ne spune ultimul spot de la Meda, realizat de Propaganda. Adevarul e ca se mai intampla unora ca stomacul sa le cante chiar in timpul somnului si vizita la frigider sa fie ceva de vis. Dar Viorel, pofticiosul nocturn, pare sa aiba niste papilele gustative foarte-foarte sensibile. Si atat de imaginative, chiar daca nu tocmai originale: 

In 2016, Viorel e mustruluit pentru ca lasa frigiderul deschis. Traditia vine din 2013, cand micul Stelian era pus la colt pentru nepolitetea de a intrerupe un toast familist din motive de salam.

Mai stii, poate totul face parte dintr-o poveste mai mare. Viorel e, de fapt o continuare a lui Stelian, iar pe viitor ne-om intalni, poate, cu un Marcel mai varstnic care sa duca mai departe saga unei vieti centrate in jurul mezelurilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related