Hate speech-ul si reprezentativitatea

Hate speech-ul si reprezentativitatea

Una din particularitatile politicii este ca, pentru orice ai spune si pentru orice ai face, iti vei gasi sustinatori. Oricat de sexist, mojic sau irational te-ai comporta, mereu se vor gasi ucenici-votanti.  

Pamantul este plat. Soarele se afla la 30 de kilometri de noi. Aberatii simpatice, dar se vor gasi cei care sa le creada. Oamenii de culoare au gena lenei inoculata istoric. Femeile sa stea linistite la cratita. Si tot asa.  

Shepardson Stern & Kaminsky (SS+K) au facut o serie de spoturi in care le-au cerut oamenilor obisnuiti sa citeasca cu voce tare astfel de afirmatii facute de Donald Trump de-a lungul timpului:

Campania ne-a amintit de un alt proiect indreptat impotriva hate speech-ului, inspirat din Celebrities Read Mean Tweets a lui Jimmy Kimmel. Victimele aici erau jurnalistele sportive hartuite pe Twitter. #MoreThanMean era hashtagul, dureros era materialul video:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related