Un start up românesc cu uscătoare de sprâncene și umor

Un start up românesc cu uscătoare de sprâncene și umor

Pana acum, oamenii aveau idei de romane sau de afaceri. Acum ele s-au transformat in idei de aplicatii si start-up-uri. Multe par descalecate dintr-un show de comedie. Cateva exemple ale istoriei recente au fost stranse aici.

De ce nu ar exista un start-up si pentru Obiecte Ciudate, atunci? L-au pus la cale Toma Alexandru (Ceva Marunt) si Sergiu Floroaia (Kiss FM), care isi prezinta inventiile pe care le-au dezvoltat in cei 10 ani petrecuti pe scena de stand-up.

Spectacolul poate fi urmarit sambata, 15 octombrie, de la ora 19.00, in The Music Club, Braila, duminica, 16 octombrie, de la ora 20.00 la Phoenix Club, Constanta, luni, 17 octombrie, de la ora 20.00, la Deanes Irish Pub Brasov si vineri, 21 octombrie, de la ora 20.00, in Hunters Pub, Iasi. Cei doi comedianti vor reveni cu show-ul si in Bucuresti, in curand.

Pana atunci, un extras din prezentarea start-up-ului: 

 

Toma Alexandru a filmat patru episoade de stand-up pentru Comedy Central Extra, a castigat concursul King Gong la The Comedy Store din Londra si a participat impreuna cu Sergiu si Radu la Edinburgh Fringe Festival - cel mai mare festival de comedie din Europa.

Sergiu Floroaia este gazda matinalului Kiss FM, a filmat 6 episoade pentru Comedy Central Extra (atat in engleza, cat si in romana) si a scris pentru Playboy si FHM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related