Descoperă universul fantastic al filmelor scurte la Ploiesti International Film Festival (PIFF)

Descoperă universul fantastic al filmelor scurte la Ploiesti International Film Festival (PIFF)

Joi, 11 mai 2017, a inceput cea de-a VI-a editie a Festivalului International de Film Ploiesti, care se va desfasura in Cinema City din AFI Ploiesti pana duminica, 14 mai, si care te asteapta sa descoperi universul fantastic al filmelor scurte.

Cele patru zile de festival ofera vizitatorilor 62 de scurtmetraje din intreaga lume, atent selectionate si distribuite in cele 7 sectiuni ale festivalului: Official Competition (filme de gen: fantasy, thriller, SF si horror), Dark Comedy (comedii scurte cu umor negru), War Zone (filme scurte despre razboi si conflicte), Lovestory Special (povesti scurte de dragoste, neobisnuite), Destination Unknown (scurtmetraje cu si despre calatorii), Genre Animation (animatii scurte de gen) si Romanian Tales (sectiune speciala dedicata scurtmetrajelor romanesti).

„Anul acesta, campania de comunicare si promovarea a evenimentului a fost conceputa pornind de la genul fantasy si din dorinta de a celebra acest gen de film. Pentru ca PIFF este un festival international, care are loc in Romania, ne-am dorit sa subliniem acest lucru prin a duce fantasticul din basmele romanesti la rang de universal, asa cum se poate observa in afis, dar in special in spotul acestei editii si ulterior in intreaga atmosfera a festivalului.” Adriana Sandru, PR & Social Media Manager al Festivalului International de Film Ploiesti.

 

Echipa spotului PIFF 2017:

Concept: Adriana Sandru & Rodica Dominteanu
Regizor: Emilian Floares
Distributie: Florentina Nastase & Cristian Popa
Director de imagine: Andrei Oana
Editor si colorist: Sergiu State
Asistent regie: Ionut Necula
Focus puller: Cosmin Filisan
Efecte speciale: Mihai Suteu
Asistenti productie: Misu Floares, Nicolae Conea
Machiaj: Hollywood Beauty Academy
Grafica afis: SVAD Studio
Productie: Cut & Play Media, Helen Film®

Juriul celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Ploiesti, cel care va decide cel mai bun film din Competitia Oficiala, care va primi Trofeul PIFF si marele premiu de 1.000 de euro, este alcatuit din: Rodica Lazar (actrita), Ileana Birsan (critic de film si jurnalist), Alexandra Safriuc (scenarist si organizator Shorts Up) si Claudiu Mitcu (regizor si producator). In plus, filmul preferat al publicului va primi un premiu de 500 de euro.

Ne dorim sa le oferim celor din Ploiesi un eveniment care sa fie ofertant, complex si educativ, de ce nu. Sa aiba o alternativa, in primul rand, la clasicele filme de la Hollywood. Pentru editia din acest weekend, am imbogatit programul festivalului cu doua workshop-uri: SCREENWRITING Workshop cu Filip Columbeanu si Workshop DE CE NE UITAM LA FILME cu Ileana Birsan. Sambata ii asteptam pe spectatori la concertul WE SINGING COLORS, unde au intrarea libera, iar duminica, pentru a oferi sare si piper galei de premiere, avem moment de stand-up comedy cu Sergiu Floroaia si Toma Alexandru.” - Emilian Floares, Director al Festivalului International de Film Ploiesti.

Festivalul International de Film Ploiesti este organizat de Helen Film® cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, al BRD Groupe Societe Generale, al AFI Ploiesti si al Cinema City, in parteneriat cu Fundatia Comunitara Prahova. Masina festivalului este oferita de Ford Proleasing Motors.

Acesta va avea loc in perioada 11-14 mai, in Cinema City din AFI Ploiesti. Mai multe informatii si detalii despre bilete se pot gasi pe pagina de Facebook a festivalului sau pe site-ul oficial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related