Ce faci, păpușe, te fac un perețel?

Ce faci, păpușe, te fac un perețel?

Viata asta a noastra, in caz ca v-a scapat, se invarte in jurul cadourilor pe care le facem. Nu-mi amintesc de vreun episod din Seinfeld pe tema asta, dar m-as mira sa nu fi vazut scenaristii de-acolo oportunitatea. Numai ganditi-va un pic. Cadouri la birou, de Craciun, de Paste, de casa noua, de la revedere, de bine-ai-venit-acasa-iubitule, de onomastici, de venit-de-prin-concedii. Si lista poate continua, ca suntem culmea!

Maria Nicola, doamna cu care vom discuta cateva randuri mai jos, a avut, intr-o seara, o sclipire. Avea de mers la o aniversare (what else?), dar nu avea cadou. Ca deh, nu toata lumea isi tine cartile curate si nesemnate ca sa le dea mai departe apoi. Maria statea cam prost cu banii, dar si cu timpul, ca sa mearga la shoppping. Asa ca s-a apucat sa faca ea insasi un cadou pentru prietena sa. Daca ati citit titlul acestui material intr-o cheie mai poznasa, probabil ca v-ati prins deja despre ce vom vorbi: papusi de perete facute manual, desigur.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related