Un loc pe blog în schimbul unui cărucior

Un loc pe blog în schimbul unui cărucior

Egyed Petru a pornit în 2010 blogul Zoldybogata. Un loc în care a vorbit despre boala sa, distrofie musculară progresivă congenitală, și a atras atenția asupra celor care suferă, la fel ca el. Povestea lui a ajuns în mai multe jurnale de știri. 

Anul acesta, în iulie, a pornit o campanie umanitară: Îmi poți ceda un loc pe blogul tău?

Mă tot gândesc cum să fac ca să pot ajuta câteva persoane cu dizabilități, e foarte greu, pentru că nu prea reușesc să găsesc oameni să ajute

Pe scurt, a întrebat bloggerii dacă vor să cedeze bannere pe blogurile lor. El le va vinde și cu banii obținuți va cumpăra cărucioare electrice second hand pentru a le oferi celor care au nevoie. 

Să le ușurăm zilele și să fie mai independenți de cei din jurul lor, gândește-te că sunt oameni care nu au ieșit afară din casă de ani de zile

Peste 50 de bloggeri români s-au înscris în campania lui Petru și el deja a cumpărat două cărucioare. Printre cei care au oferit loc pe blog în această campanie se numără Simona TacheAndressaPrințesa urbană, Cabral, Manafu,  Adi Hadean, Cristina BazavanDragos Pătraru.

Acum, Petru are nevoie să vândă bannerele, pentru a ajuta cât mai mulți oameni cu dizabilități să se poată mișca, plimba, trăi.

Știm că oamenii din industrie ne citesc zilnic, așa că poate cunoașteți pe cineva care cunoaște pe cineva să îl ajute:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related