Adi Hadean: Criza asta scoate brutarul din om. Pana la urma, gatitul ne ajuta sa ramanem sanatosi la cap

Adi Hadean: Criza asta scoate brutarul din om. Pana la urma, gatitul ne ajuta sa ramanem sanatosi la cap
Foto: Asociatia Adi Hadean

De peste o luna, Adi Hadean are restaurantul inchis, dar chef-ul nu a putut sa stea departe nici de bucatarie, nici de faptele bune, asa ca a devenit Activ Social. De luni pana vineri gateste si duce zilnic 240 de kilograme de mancare calda personalului medical din spitalele care lupta cu coronavirusul in Bucuresti. Totul se intampla cu ajutorul unei echipe de 50 de persoane si a parteneriatului Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6. Stupefactie, functioneaza si parteneriatele cu statul.

#LoveAllFeedAll e moto-ul pe care il afiseaza in toate postarile lui Adi Hadean si in perioada pandemiei a decis sa aduca un confort cum stie el mai bine cadrelor medicale din prima linie a luptei impotriva coronavirusului. In trei saptamani Adi Hadean si echipa lui au livrat aproape 16.000 de portii de mancare delicioasa. Cateva sute de livrari se opresc si la familiile nevoiase din sectorul 6.  L-am intrebat pe Adi Hadean ce le gateste cadrelor medicale, ce presupune munca asta si ce fel donatii se pot face pe platforma activsocial.ro, dar am vorbit cu el si despre toate painile care au invadat Facebookul zilele acestea, terapia prin mancare si cum a scos criza bucatarul din om. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related