Ce e mai greu: Să lansezi o rachetă în spațiu sau o revistă în România?

Ce e mai greu: Să lansezi o rachetă în spațiu sau o revistă în România?

Unii visau, acum 50 de ani, să exploreze lumi noi, în afara atmosferei terestre. Alții, care locuiesc în România, să poată publica o revistă despre aceste vise. Este vorba de revista Exploratori moderni: SPACE, apărută anul acesta, care  a ajuns la două numere și ar vrea să treacă la al treilea. 

Vasile Decu, Editorul ei, povestește facerea ei și cere ajutorul pe Facebook

Când am anunțat că vreau să lansez o revistă, în print!, de astronomie și explorare spațială, toți cei cu care am vorbit mi-au spus că sunt nebun și că nu o să meargă.

Am scos două numere până acum și glumesc deseori (doar pe jumătate) că cei care vorbesc de cât de greu e să lansezi rachete în spațiu nu au încercat să opereze o revistă tipărită în România. Lui Elon Musk îi era frică să nu-l asasineze rușii; eu am coșmaruri cu distribuitorii.

Revista este gata. Mai are nevoie doar de reclamă. 

Toate reclamele publicate de acum înainte în revistă vor fi folosite integral pentru a finanța cumpărarea de telescoape pentru cluburile de astronomie din țară și pentru școlile unde profesori dedicați muncesc doar din pasiune pentru a instrui zeci de olimpici internaționali!

Și visele au nevoie de finanțare. Și stelele, de telescoape, pentru a fi descoperite. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related