O știre adevărată cu Elon Musk. Și Stephen King

O știre adevărată cu Elon Musk. Și Stephen King

În timp ce presa din România îl căuta pe Elon Musk la Bran, fondatorul Tesla se certa cu actori, scriitori și alte personalități pe Twitter. 

După ce a fost finalizată achiziția Twitter, pentru 44 de miliarde de dolari, Elon Musk a anunțat deja schimbări în companie: s-a numit director executiv, l-a concediat pe Parag Agrawal și alți executivi de top ai companiei și a propus revizuirea procesului de verificare a utilizatorilor, gratuit până acum. Fondatorul Tesla a sugerat o posibilă plată pentru bifele albastre de verificare, lucru care a nemulțumit personalitățile de pe platformă. 

Scriitorul Stephen King a fost cel mai vocal în supărare, după cum arată postarea lui pe Twitter

Elon Musk, iute la reply-uri, a încercat o negociere și a scăzut prețul. Noul director Twitter spune că nu poate plăti facturile doar din publicitate, iar plata bifelor este singura modalitate de a învinge trolii și roboții de pe platformă. 

Mai multe personalități au fost nemulțumite de ideea lui Musk de a plăti pentru verificare, printre care Freddie Gibbs, James Gleick sau Kathy Griffin.

Actrița Lynda Carter i-a dedicat și un meme în acest sens:

Alți comentatori, mai puțin cunoscuți, au observat că e amuzant cum bogații lumii se ceartă pentru 20 de dolari.

Orișicum, cu o știre cu Musk, tot eram datori. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related