[Pro bono in agentii] Natalia Gross, Centrade Cheil: Inclusiv in folderele noastre interne, proiectele pro bono sunt incluse in cele de clienti

[Pro bono in agentii] Natalia Gross, Centrade Cheil: Inclusiv in folderele noastre interne, proiectele pro bono sunt incluse in cele de clienti

Important e sa iti pese, spune Natalia Gross, Regional PR Manager Centrade Cheil, restul e logistica. Anul acesta, agentia a fost implicata in 12 proiecte pro bono, cele mai multe avand legatura cu educatia, copiii (dezavantajati) si tinerele talente. 

Cele mai mari dificultati apar in negocierile cu partenerii si furnizorii, din cauza fondurilor inexistente. Si lipsa timpului. Sunt compensate, insa, de un avantaj important: sentimentul de bine.

 

Centrade, Saatchi & Saatchi si acum Centrade Cheil a avut mereu o cultura organizationala orientata spre proiecte pro bono si s-au desfasurat mereu in paralel cu celelalte campanii ale clientilor nostri. Printre primele campanii de amploare a fost in urma cu multi ani si pe care inca multi si-o amintesc, "Casa de Copii nu e Acasa".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related