V for VINTAGE #17 face istorie la Grand Hotel du Boulevard

V for VINTAGE #17 face istorie la Grand Hotel du Boulevard

În weekendul 12 și 13 noiembrie, Grand Hotel du Boulevard a găzduit V for Vintage, cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage.

 

Design vestimentar | Accesorii și Bijuterie de autor | Design de obiect | Vintage autentic

Peste 5000 de vizitatori s-au bucurat de mixul armonios de minți creative și colecționari de frumos: peste 100 de standuri cu accesorii și bijuterie de autor, colecții vestimentare toamnă/iarnă ale designerilor români, invitați speciali și vintage autentic.

Mihaela Gherlan și Oana Lupaș sunt câștigătorii premiilor Beau Monde și Marie Claire la V for Vintage #17.

 

#vforvintage #vfordiversity

Studenții au pregătit colecții dedicate și instalații în zona tinerelor talente, secțiune pe care o dezvoltăm împreună cu UNArte București, UAD Cluj și Facultatea de Artă și Design din Timișoara. Colaborarea susține studenții și le oferă o viziune realistă, practică, privind piața de design și un feedback imediat din partea publicului.

Ediția cu numărul #17 a târgului este un manifest adus diversității în creativitate: Creativitatea nu ține cont de gen, religie, etnie, orientare sexuală, varstă, statut social sau naționalitate.

 

Susținut de: Banca Transilvania și wizzair.com
Auzit la: RADIO GUERRILLA
Povestit pe: Beau Monde, Marie Claire Romania și Şapte Seri
În colaborare cu UNArte Fashion Design, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, Facultatea de Arte si Design Timisoara
Caligrafiat de Livrez Dragoste- Atelierul de scrisori 
Food & Drinks: M60, Strongbow 

Recomandat de: Cosmopolitan, Igloo, The Institute, World Class Romania,Life.ro , Visuell, FEEDER, Eva.ro, IQads, Urban, Televiziunea online Senso TV, Business Woman, Revista Atelierul , anyplace.ro online magazine, Diploma, Romanian Design Week, Kudika, Garbo, Orasul Meu, andreearaicu.ro, Metropotam, Petocuri.ro, Tonica TV, MuJeR.ro, InOras.ro, Kfetele.ro, IQool, readmymind Blog, Orasul Vorbeste, Fashion8.ro, Mihaela Gurau, Bestevent, umblat.ro, Bucharest style, InStilulMeu.ro, Bucharest City App.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related