V for VINTAGE #19

V for VINTAGE #19

În weekend, cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan şi cultură vintage s-a întâlnit la Grand Hotel du Boulevard. 

La V for VINTAGE am sărbătorit ultimul weekend frumos şi călduros de toamnă prin colecţiile celor 100 designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și aproape 100 de studenți de la facultăţile de Artă şi Design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

Ediţia cu numărul #19 a târgului V for Vintage a premiat #creativitatea şi #pasiunea cu care designerii, antreprenori ai frumosului, şi-au construit şi prezentat colecţiile:

Snobbish Breakfast a primit premiul BEST DESIGNER oferit de Elle România

Meowsse a primit premiul BEST YOUNG DESIGNER oferit de revista Glamour 

AFMF a primit premiul BEST BRAND oferit de revista Unica designerului care a reuşit să construiască un brand coerent, consistent şi care a dovedit că înţelege importanţa strategiei de marketing şi a comunicării în modă. 

PREMIUL de Popularitate, votat de către vizitatorii târgului a fost oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE #19 – snob.

Tineri şi creativi, studenţii Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara şi-au prezentat colecţiile dedicate, colecţiile de diplomă şi instalaţii în secţiunea Future Design din cadrul târgului.

Au fost două zile de cod roşu pentru pasionaţii de design contemporan şi cultură vintage, pe 11 şi 12 noiembrie, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta.

 

Ediţia #19 V for Vintage este susţinută de: 

Radio Guerrilla 
Powered by Vichy, PAUL, Perwoll
Lifestyle & Fashion: Elle România, Glamour, Unica, Revista AVANTAJE
Design & Culture: Visuell.ro, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul
News: IQads, România Liberă, noizz.ro
City Life: petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro, kudika.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related