V for VINTAGE. Locul de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan şi vintage

V for VINTAGE. Locul de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan şi vintage

 – 11 şi 12 noiembrie –

Grand Hotel du Boulevard

târg de design contemporan şi cultură vintage

 

Cine vine la V for VINTAGE?

100 designeri contemporani, 10 colecționari de vintage autentic și aproape 100 de studenți de la facultăţile de Artă şi Design din Bucureşti, Cluj şi Timişoara îşi dau întâlnire la V for Vintage #19 .

Cod roşu pentru pasionaţii de design contemporan şi cultură vintage, pe 11 şi 12 noiembrie, la intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta.

 

VESTIMENTAȚIE, BIJUTERIE, ACCESORII CONTEMPORAN ȘI VINTAGE PE 11-12 NOIEMBRIE, LA V FOR VINTAGE #19

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectați de juriul format din Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (Designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage). În cele două zile de târg descoperi colecţiile de toamnă-iarnă şi colecţii capsulă dedicate ale designerilor ediţiei.

Peste 10 colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate. Pregătim două zile de shopping alternativ pentru comunitatea oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

Așa cum şi-a obișnuit publicul, V for VINTAGE prezintă şi la această ediţie un spaţiu creativ dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații. 

 

Tinerii designeri, antreprenorii de succes de mâine

Pentru că V for VINTAGE reprezintă de aproape 10 ani un motiv de întâlnire pentru antreprenorii din domeniul frumosului, în ediția din această toamnă ne-am propus să ne susţinem designerii în drumul lor către un antreprenoriat de succes.

Tema ediției #19 este Antreprenoriatul în domeniul frumosului, iar la târg expun tineri designeri care se întâlnesc pentru prima dată cu publicul față în față, precum și designeri a căror activitate ia amploare și se dezvoltă ca un business de succes.

Printre acțiunile realizate de V for VINTAGE pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor talentați din domeniul creativ se numără seria de workshop-uri Designerul ca Antreprenor, realizarea interviurilor Antreprenorii Frumosului, în care sunt împărtășite experiențele unor antreprenori activi în domenii creative conexe modei, precum și consultanță de specialitate și promovare în comunitatea V for VINTAGE.

V for VINTAGE este o platformă care susţine comunicarea între designul contemporan, vintage şi public, un conector al iniţiativelor locale din industria creativă cu multe acţiuni în zona de educaţie, formare şi proiecte colaborative.

 

Program:

Sâmbătă 11 noiembrie: 11.00 – 20.00
Duminică 12 noiembrie: 11.00 – 20.00

 

Grand Hotel du BOULEVARD, bd. Regina Elisabeta nr. 5

 

Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

 

Ediţia #19 V for Vintage este susţinută de:  Radio Guerrilla 

Powered by Vichy, PAUL România, Perwoll

Lifestyle & Fashion: Elle România, Glamour, Unica, Revista AVANTAJE

Design & Culture: Visuell.ro, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul

News: IQads, România Liberă, noizz.ro

City Life: petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro, kudika.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related