Distractie oldschool la petrecerea de lansare Electrecord.com

Distractie oldschool la petrecerea de lansare Electrecord.com

Lansarea platformei Electrecord.com, singura platforma de streaming dedicata exclusiv muzicii romanesti si una dintre cele mai descarcate aplicatii mobile de muzica din Romania, a fost sarbatorita in mod oficial miercuri, 7 decembrie.

Alexandra Stan, Aylin Cadir, Laura Cosoi si Silvia Dumitrescu sunt cateva dintre vedetele care au participat la evenimentul de lansare, alaturi de bloggeri si reprezentanti mass-media. De conceptul si organizarea evenimentului s-a ocupat Republika, agentia de comunicare a Electrecord.

 

Cu o tematica inspirata din petrecerile anilor ‘80, evenimentul a marcat lansarea Coloanei Sonore a Romaniei in mediul digital si revenirea a peste 60 de ani de muzica romaneasca in casele romanilor. La petrecere, invitatii s-au distrat de minune pe slagarele romanesti – cu totii le-au ascultat, o buna parte au dansat, iar cei mai curajosi le-au si interpretat la karaoke.

"Am lucrat mai mult de un an pentru a aduce muzica romaneasca in mediul digital si ne bucuram ca romanii de pretutindeni au primit cu entuziasm initiativa noastra. Le multumim tuturor care ne-au ajutat sa ducem mesajul nostru mai departe. Impreuna vom reusi sa transmitem aceasta mostenire muzicala si generatiilor viitoare si sa ramanem, prin muzica, vesnic tineri", a declarat Roxana Turcu (Marketing Manager Electrecord.com).

 

In primele 24 de ore de la intrarea pe piata, Electrecord.com a devenit aplicatia muzicala de pe App Store cu cel mai mare numar de descarcari din Romania. Mai mult, in doar doua saptamani, peste 45.000 de romani au descarcat aplicatia.

In prezent, platforma cuprinde peste 20.000 de piese romanesti din toate genurile muzicale: rock, jazz, muzica usoara, pop, romante, muzica clasica. Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o luna, accesand electrecord.com sau descarcand pe mobil aplicatia disponibila in App Store si Google Play.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related