Alexandra Stan, artistă din portofoliul Social Stars by Ringier România, uimește prin rezultatele excelente și interacțiunile autentice cu fanii

Alexandra Stan, artistă din portofoliul Social Stars by Ringier România, uimește prin rezultatele excelente și interacțiunile autentice cu fanii

Alexandra Stan, artistă care face parte din portofoliul rețelei Social Stars lansata de Ringier România in colaborare cu BrandTube, confirmă prin rezultatele excelente importanța conținutului de calitate și a construirii unor formate versatile, cu priză la public. Artista a fost premiată cu numeroase distincții la nivel internațional, înregistrează peste un miliard de vizualizări pe canalul ei de YouTube și are, cumulat, o comunitate de aproape 10 milioane de fani pe canalele de pe rețelele de socializare pe care activează.

Social Stars este un proiect Ringier România și BrandTube și reprezintă o rețea de artiști și podcasteri independenți care are ca scop crearea de interacțiuni autentice și eficiente cu publicul. Prin acest spațiu, atât brandurile cât și creatorii de conținut au posibilitatea de a produce conținut variat, la cele mai înalte standarde, pentru audiente numeroase și diverse. Fie că e vorba de cei mai cunoscuți artiști ai momentului sau de domenii ca fashion, cooking, stil de viață sănătos sau creatori care acum își încep ascensiunea în domeniu, portofoliul Social Stars acoperă o gamă diversă de arii, iar artiștii livrează conținut special adaptat audienței căreia se adresează.

Alexandra Stan are în spate o carieră spectaculoasă care se întinde pe mai mult de 10 ani și a intrat în portofoliul Social Stars la începutul anul 2021, odată cu lansarea rețelei. Comunitățile pe care artista a reușit să le construiască pe canalele de pe rețelele de socializare se disting prin afinitatea pe care o au față de conținutul de calitate generat. Cifrele arată impresionant, cu Facebook unde există o comunitate de 3,1 milioane de fani, Instagram cu 520k fani și Youtube cu 1 milion de fani. Pe lângă aceste canale, artista mai este prezentă pe TikTok (220k fani), Spotify (3 milioane de fani) sau Twitter (165k fani). Cântăreața a ocupat primele locuri din topurile muzicale din toată lumea cu piese celebre ca Mr. Saxobeat, Lemonade și Boy oh boy, iar palmaresul artistei cuprinde în prezent patru albume. Alexandra Stan a fost distinsă și cu discul de platină în țări ca Japonia, Australia, Spania și Danemarca și Suedia. Piesele artistei au sute de milioane de stream-uri pe platforme ca Spotify, Apple Music, Deezer și altele, iar conținutul creat este versatil și variat.

Supranumită și prințesa pop a Europei, Alexandra Stan reușește să se reinventeze constant, mai ales în domeniul fashion, unde poate trece cu ușurință de la stilul elegant și distins, la un stil nonconformist, boem sau chic. Indiferent de cerințe, cântăreața cucerește prin naturalețe și originalitate, ceea ce i-a adus în 2016 și o colaborare importantă cu Bershka Japonia unde a creat, împreună cu celebrul retailer, o colecție capsulă numită Alesta care a fost un succes uriaș și s-a vândut instantaneu. Mai recent, în 2021 Alexandra Stan a colaborat cu FreeWheel unde a ajutat la promovarea trotinetelor electrice și a ideii de mijloacele alternative de transport.

Misiunea Social Stars de a promova doar artiști și conținut de top are la bază convingerea că doar prin interacțiuni autentice, reale, se pot crea comunități fidele. Într-o piață în care publicul evită cu orice preț mesajele publicitare lipsite de sens, Social Stars vine să demonstreze că piatra de temelie a eficienței brandurilor și artiștilor de top stă în legătura pe care aceștia reușesc să le creeze cu audiențele lor atât în mediul online, cât și în mediul offline. De asemenea, varietatea formatelor și calitatea la care acestea sunt livrate, fac din rețeaua Social Stars un partener important pentru toate companiile care își doresc să pună pe primul loc publicul și să-i ofere acces la conținut de cea mai bună calitate. 

Comunități pe paginile de social media ale Alexandrei Stan: Facebook: 3.1M, Instagram: 544K, Spotify: 3.6M, YouTube: 1.2M, Tik Tok: 245K, Twitter: 161K

Grupul Ringier este o companie media multinațională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiții importante în digital, print, stații de radio și producții de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web și de telefonie mobilă, precum și tipografii. Ringier este o companie elvețiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 și este cea mai mare companie de publishing.

BrandTube este unul dintre cei mai importanti parteneri Youtube in Romania, fiind singurul MCN independent din Romania, neafiliat vreunei case de discuri. BrandTube functioneaza din 2016 si beneficiaza de toate toolurile premium ale parteneriatului oficial cu Youtube. BrandTube administreaza peste 200 de canale de YouTube si ofera partenerilor sai strategii de dezoltare, crestere, monetizare si protejare continut.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related