Articole care fac referire la Republika

Republika

Republika este o agentie romaneasca lansata in anul 2008, initial pozitionata ca agentie de social media intr-o perioada in care comunicarea brandurilor romanesti pe Facebook era abia la inceput. Odata cu extinderea portofoliului de clienti, a devenit una dintre agentiile independente de top din Romania, oferind servicii de comunicare digitala complete – de la strategie pana la implementare de platforme web based si mobile, dar pastrand un focus major in derularea proiectelor de social media.

De-a lungul celor 6 ani de activitate, Republika a dezvoltat peste 300 de aplicatii de Facebook, peste 500 de website-uri si peste 300 de campanii online si integrate pentru clienti din portofoliul agentiei, precum NIVEA, UniCredit Tiriac Bank, Philips, Renault, TUC, Forum Film (distribuitor de filme Disney-Pixar, Marvel, Lionsgate), Labormed, Sloop.

In octombrie 2014, Republika si-a extins domeniul de activitate prin lansarea propriului departament de PR, iar schimbarea de identitate a decurs natural: Republika este in prezent agentia de comunicare cu ADN digital.

Viziunea agentiei a fost modelata atat de nevoile clientilor, cat si de oportunitatile oferite de interactiunile zilnice cu utilizatorii digitali. Toate serviciile oferite de Republika au la baza o cunoastere in profunzime a mediului digital, a mijloacelor de monitorizare si optimizare de continut online dar si a specificului tehnic pe care il are fiecare canal digital in parte.

Prezentarea serviciilor:

Republika ofera servicii de consultanta (audit si cercetare, strategie de comunicare), PR online si offline (relatii cu presa, management reputational, evenimente, comunicare corporate, comunicare de criza), digital (content marketing, SEO, PPC), social media (community building & management, activari multi-channel), creatie (identitate, productie multimedia, web design, concepte creative) si dezvoltare (audit si consultanta tehnica, dezvoltare de site-uri si aplicatii web, mobile & responsive, precum si dezvoltare de software personalizat – CMS, CRM etc.)

Portofoliu de clienti:

NIVEA, UniCredit Tiriac Bank, Philips, Philips Avent, Renault, Forum Film, Mondelez (TUC, belVita, Oreo), Christian Tour, EvZ & Capital, Cine Grand Titan, Noriel, Noaptea Devoratorilor de Publicitate, Sloop, Labormed, Altex, Hasbro, JTI, MBA-Romano-Canadian, Noriel Bebe, Vodafone, Paralela45, Salvati Copiii.

Echipa de management:

Justin Kadima - Managing Partner; Stefania Kadima - Managing Partner; Alexandra Cuzub - Account Director; Zenovia Grama - PR Director

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Republika