Copii pierduți și regăsiți pe plajele românești ale anilor '90

Copii pierduți și regăsiți pe plajele românești ale anilor '90

N-ai cum să te opui, de unele subiecte de atașezi mai mult decât de altele. La unele ai vrea sa contribui nu doar dând share, scriind sau luând interviu omului din spatele proiectului. E cazul documentarului la care lucrează săptămânile astea Alina Manolache, Anii 90: Copii pierduți pe plajă.

Alina este documentarist, absolventă de școli la București și Valence (Franța), cu două filme la activ - "Your Visit Starts Here" și "End of Summer". Iar acum caută poveștile copiilor care în anii '90 au fost pierduți pe plajă și regăsiți de părinți cu ajutorul Radio Vacanța. Că pe atunci, dacă te pierdeai printre cearșafuri și găletușe de nisip, cineva te găsea (bocind), te ducea la Radio Vacanța, și plaja era inundată, un minut mai târziu, de vocea cuiva:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune


Comentarii

Stefania Florea
acum 7 ani
Pe buneee?si fratele meu a fost pierdut pe plaja la 4 ani cand eu eram in burtica mamei!suntem 5 frati si mergeam tot sezonul estival la mamaia la matusa noastra(sora mamei) la fel au anunat la Radio Vacanta!


Branded


Related