Țăranii din Moldova cântă iar Queen

Țăranii din Moldova cântă iar Queen

Anul trecut, niște țărani supărați din Republica Moldova cântau o versiune cu accent din Show must go on, pentru a ne arăta cât de dulci sunt fructele din țara lor. Spotul era produs de Atelier Sergiu Prodan și a devenit viral la vremea lui.

Acum, alți țărani cântă Queen cu pasiune și autenticitate. Se ocupă tot de fructe, dar un anumit tip, acelea responsabile cu fericirea a unei mari populații de pe glob.

”Purcari a devenit cea mai premiată vinărie din Europa Centrală și de Est la Decanter World Wine Awards în 2015 și 2016. Pentru a celebra victoria și a le mulțumi oamenilor din satul Purcari - adevărații campioni ai acestei realizări, lansăm astăzi spotul ”We are the champions”.

Spotul a fost realizat de regizorul Viorel Mardare și producătorul Sergiu Prodan, împreună cu sătenii din Purcari pe post de soliști”, arată comunicatul de presă.

În concluzie, ne plac coverurile din Moldova. Poate dau și cei de la Queen o tură pe acolo, să își caute un Adam Lambert.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related