Agentia Craft Interactive a devenit certificata Google Adwords

Agentia Craft Interactive a devenit certificata Google Adwords

Toamna se numara bobocii iar primavara vestile bune. Vestea buna pentru agentia Craft Interactive e ca incepand de azi a primit certificarea Google Partners, recunoscuta de Google ca agentie specializata in calitatea serviciilor de advertising contextual.

Partners este programul global dezvoltat de Google, implementat cu succes si in Romania, pentru agentiile digitale (si nu numai) prin care membri certificati primesc traininguri si suport din partea consultantilor Google, impreuna cu care implementeaza strategiile in campanii contextuale pe platformele Google Search si Google Display Network (Youtube, Gmail & reteaua de site-uri Google).

Membri certificati care indeplinesc conditiile examenelor luate, bugetul rulat de minim 10.000 $ cat si indeplinirea celor mai bune practici in complexul sistem Adwords, sunt pregatiti pentru gestionarea cu succes a campaniilor pentru clientii cu nevoi de servicii digitale.

Agentia Craft Interactive a devenit incepand de azi oficial certificata sa gestioneze campanii contextuale in orice verticala de business, pe orice tip de dispozitiv mobile sau desktop. Acreditarea a venit ca efect in urma repozitionarii Craft Interactive in urma cu 2 ani ca agentie de performance marketing cu solutii de business integrate in mediul online.

Componenta de performance marketing din Craft Interactive va continua sa fie dezvoltata, planurile de viitor pentru agentie sunt marirea bugetelor rulate prin Adwords, dezvoltarea talentelor interne pe partea de Search si achizitionarea de clienti noi locali sau investitii externe aduse in Romania prin agentie.

 

"Am vrut ca certificarea sa fie obtinuta ca efect si nu ca un obiectiv de indeplinit, pentru ca eu cred ca e mai important sa livrezi calitate clientilor si apoi sa te lauzi cu insigna. Adwords e un instrument extrem de important pentru noi, parte vitala din strategiile gandite pentru clienti. Folosim instrumentul Adwords cu mult inaintea aparitiei programului Google Partners, insa atunci cand esti si oficial recunoscut te bucuri de oxigenul care alimenteaza increderea in talentele echipei, iar incepand de acum suntem deschisi sa livram cu success Search Advertising oriunde in lume. Multumesc pe aceasta cale consultantului nostru special de la Varsovia, care ne-a ajutat din prima zi, cu multa caldura." (Liviu Florescu)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related