[YouTube Romania Ads Leaderboard] Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna decembrie 2016. J&B Romania ocupa primele doua locuri

[YouTube Romania Ads Leaderboard] Top 5 cele mai populare reclame vizionate in luna decembrie 2016. J&B Romania ocupa primele doua locuri

Topul celor mai populare spoturi publicitare vizionate de catre userii romani pe YouTube in luna decembrie a anului trecut este ocupat in totalitate de branduri romanesti; cum a fost, de altfel, si cazul topului pe luna anterioara.

Primele doua locuri revin celor mai recente spoturi din campania "Blending Spirits" a J&B Romania, in care Carla's Dreams si Coma fac schimb de cover-uri muzicale. Urmatoarele doua locuri din clasament sunt ocupate de Covalact de Tara, in timp ce pe locul 5 se afla un spot Orange Romania.

 

YouTube Ads Leaderboard este o lista a celor mai populare reclame video care ruleaza pe YouTube. 

Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite.

YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

 

1. [J&B Romania] Carla’s Dreams – Document (Cover COMA) | Blending Spirits

 

2. [J&B Romania] COMA – Sub Pielea Mea #eroina (Cover Carla’s Dreams) | Blending Spirits

 

3. [Covalact De Tara] Branzica de casa Covalact de Tara

 

4. [Covalact De Tara] Smantana Covalact de Tara

 

5. [Orange Romania] TVC Orange Postpaid Winter 2016

 

“Video is a must. Romanii se indreapta din in ce mai des catre continut YouTube pentru a gasi continut fun, tips &tricks si idei noi. Dintre cei care fac research pe smartphone, 41% urmaresc continut pe YouTube despre produsele pe care acestia le cauta”,  declara Emilia Branzan (Industry Manager, Google Romania).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related