150.000 de creativi in promenada la Victoriei

150.000 de creativi in promenada la Victoriei

Va spuneam ieri sa luati cu voi straturi-rezerva de haine, ceiut, dulce si altele la voi, ca facem petrecere pana tarziu la Victoriei. Si asa ati facut; nimeni n-a suferit prea tare de frig, foame sau sete, doar de enervari. Cativa zeci de membri ai galeriilor de fotbal au intervenit, organizat sau neorganizat, in multimea celor 150.000 de oameni care ocupase Piata Victoriei. Pana la momentul respectiv, in piata atmosfera era relaxata, multimea se traversa usor si te puteai plimba in voie printre pancartele destepte care rasareau din toate partile; ca la o expozitie ad-hoc unde trebuie sa-ti aduci propria capodopera (fie ca-ti apartine, fie ca o imparti cu Internetul sau cu cativa creativi profesionisti). Mai jos am insirat cele mai creative pancarte din Bucuresti, din restul tarii si din afara ei, drese in cateva categorii, sa va inspire pentru diseara.

 

Ironia sortii

Soros, finantatorul tuturor cateilor iesiti in strada zilele trecute, are probleme. E posibil sa aiba gaura in buget, ca pe bipezi i-a lasat de izbeliste.

 

#sorosdacaveziasta #undesuntbanii

A photo posted by Andrada Sas (@andrada.sas) on

 

"Memoriile presedintelui de partid Dragnea", o opera partial inspirata din realitate, cu povestiri evazive despre corectitudinea celor intamplate in luna ianuarie, anul 2017.

  

 

De-a cuvintele

Foaie verde tupilata,
Haidi
 la Guvern indata.

  

 

Conferinta de acum doua seri in care Ministrul Justitiei Florin Iordache dadea in presa cu replica "Alta intrebare" a inspirat necontenit creativii revolutionari ai Bucurestiului:

 

 

 

La multi ani si Craciun fericit, #fieca Lumina sa va revina la cap.
In Londra:

 

 

Art Direction

Liviu Dragnea a devenit, pe cateva afise din multimea de protestatari, Dr. Otto Octavius din SpiderMan, supereroul Teleor-Man si partea intunecata a Fortei, intre altele.

 

 

 

 

[UPDATE] Stiri proaspete: Universul comploteaza. 

 

Cum e soarta, ea draguta. Am fost sa caut la subsol in agentie cartoane mari si am gasit #pancarta asta

A photo posted by Corina Bratu (@corina_bratu) on

 

Viata, interrupted

Aveam si noi treburi, ca oamenii. Serbat zile de nastere si alte aniversari; evitat nunti; proiecte misto de dus la capat; pastrat joburi care ne plac; facut curat in colturile alea din casa ferite de priviri si ocolite de mop. Lucruri de facut. Acuma, na, ce sa-i faci daca altfel nu se poate.

 

 

 

[UPDATE] Nu prea-i bine sa te pui cu astia mici.

 

  

Cica masina timpului ar fi in Piata Victoriei zilele astea:

 

 

Ardelenii

"Si se auzi pana-n Ardeal".

 

 

La corazon

Uneori, nu strica sa lovesti la sentiment. Uite, in cazul asta, e chiar bine.

 

 

Nu erau inca pe lume in '89, dar sunt in piata in 2017:

 

#tineriada

A photo posted by Bogdan Grigore (@bogdan82) on

 

Furculision

Francofonii reclama si ei bataia de joc; pare c-avem aici o trimitere la jocul de carti Razboi, ori la acest indragit cetatean roman cunoscut in cercurile YouTube.

 

 

Las' ca vedeti voi...

... ce pasnici suntem. In schimb, glumim neindurator.

 

 

Acum purcedem cu gandul spre viitorul imediat urmator si, anume, a doua seara de #OUGprotest. Lasam kitul obligatoriu aici, sa nu ziceti ca nu v-a spus nimeni de el. Ne vedem?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related