Banet rimeaza cu amanet si cu internet

Banet rimeaza cu amanet si cu internet

Copiii mai vechi ai internetului sigur isi amintesc de tipul ala din Iasi care a imprumutat niste bani de la o casa de amanet (pentru ce i-o fi imprumutat nu se stie si nici nu vrem sa presupunem) si apoi s-a trezit castigator al unui Opel Insignia.

Casa respectiva de amanet se numeste "Express Credit Amanet" si face treaba in continuare. Numele acestui start-up ambitios ajuns intre timp la maturitate sugereaza o anumita celeritate cu care personalul rezolva doleantele clientilor. Este o caracteristica ce-i diferentieaza pe o piata unde probabil poti astepta zile intregi ca sa-ti poti lasa gaj lanticul. 

Daca nu va aminiti clipul, rusine sa va fie! Ei, nu-i nimic, iata-l mai jos. Re-minunati-va. "Buei, deja am ghicit 3 simboluri castigatoare!", zice tipul intr-un preafrumos grai moldovenesc.

Chestia asta se intampla prin 2011, si facem din nou apel la memoria cititorului: cat ne fermecasera abilitatile scenice ale lui Ionel Petronel (asa il cheama)!

Talentul il dadea afara din casa in suturi, trebuie sa recunoasteti. Adica primul lucru care ne vine in minte este felul in care personajul Landa din "Inglorious Basterds" a fost dibuit. Christoph Waltz, un nimeni genial, l-a impresionat pe Tarantino imediat, pentru ca stia sa faca totul. La fel si cu Ionel (Petronel, pentru apropiati). Daca maine l-ar pune Tudor Giurgiu sa joace o sirena in travaliu, Petronel (Ionel pentru apropiati) ar deveni una cu sirena, ar face research printre guvizii din Eforie si ar iesi un film grozav.

Mioara, o alta castigatoare a ravnitului premiu de la casa de amanet, are o dictie superioara lui Petronel. Insa are mici neajunsuri. Mai intai, faptul ca nu poseda carnet, asa ca la filmari a fost pusa sa apese aleator cu degetul pe butoane. Poate o strica! De asemenea, memoria ii cam joaca feste. Asa ca e nevoita sa citeasca de pe o foaie mesajul sponsorului. Virgulele-s puse cam aiurea sau scrisul e prea mic, nu se stie care-i baiul. Cert este ca doamna Macarie se poticneste ca Nicusor Dan dupa o noapte grea cu bebelusul.

Ah, se facea internet misto si pe vremuri, ia uitati.

De obicei, la finalul unui astfel de aduceri aminte, se impune o concluzie. Ne-am gandit si concluzia trebuie sa fie asta neaparat: daca ati vazut clipurile de mai sus de 30 de ori, mai vedeti-le odata! Pentru ca este inca 8 martie, deci ce pretext mai bun pentru un sincer si calduros "E a mea, te-am castigat, uraaaaa!"

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related