#MakeMomentsMega cu Xiaomi și Confident Communications. Sau cum îi poți inspira pe oameni să se bucure de prezent, printr-o serie de scurtmetraje realizate în colaborare cu regizorul Tudor Giurgiu

#MakeMomentsMega cu Xiaomi și Confident Communications. Sau cum îi poți inspira pe oameni să se bucure de prezent, printr-o serie de scurtmetraje realizate în colaborare cu regizorul Tudor Giurgiu

Confident Communications și Xiaomi România promovează smartphone-urile flagship din gama Xiaomi 12T printr-o serie de scurtmetraje video, realizate în colaborare cu regizorul Tudor Giurgiu si echipa Libra Film, sub mesajul #MakeMomentsMega.

”Make Moments Mega” este conceptul-umbrelă sub care stă întreaga campanie de comunicare a seriei Xiaomi 12T. În linie cu acesta, profesioniști din lumea filmului din România au pus în evidență capabilitățile sistemului imagistic de 200 megapixeli al noului telefon Xiaomi 12T Pro. Tema nu a fost aleasă întâmplător. Seria de telefoane inteligente Xiaomi 12T vine în fața utilizatorilor cu promisiunea de a transforma orice moment obișnuit într-un mega-moment, prin camere și capabilități foto-video performante.

Primul scurtmetraj al seriei produse de Tudor Giurgiu și echipa Libra Film poartă denumirea ”More than a rehearsal” și prezintă o zi obișnuită din viața unei actrițe, interpretate de Olimpia Melinte. De la cafeaua de dimineață, drumul spre sala de teatru și până la repetițiile alături de colegi, Olimpia a fost filmată doar cu noile flagshipuri Xiaomi*. Sunt momente obișnuite din viața personajului, dar care pentru ea au o semnificație deosebită.

 

„Pentru că folosim telefoanele foarte mult pentru a naviga în mediul digital și pe rețelele de socializare, am dorit să avem o campanie de promovare cu un content valoros exact pentru acest mediu digital. Așa că am creat o serie de videouri scurte, ușor „digerabile”, pe care oamenii să le poată urmări rapid în mediul online și cu care se pot identifica ușor. Pentru asta, am adunat laolaltă oameni valoroși din lumea filmului, cu ajutorul cărora am putut transmite mesajul #MakeMomentsMega într-un mod emoțional și familiar. Așa am ajuns să ne unim forțele cu Tudor Giurgiu, în calitate de producător, și echipa Libra Film. Alături de ei și de actori ca Olimpia Melinte și Șerban Pavlu, am creat 3 scurtmetraje care au un mesaj relevant pentru zilele noastre: #MakeMomentsMega este despre cum să ne oprim din ritmul alert al vieții, cum să luăm pauze și cum să ne conectăm la momentul prezent și tot ce are el frumos de oferit.” spune Mara Gojgar, founder al Confident Communications. 

„Este o poveste în stil cinematic, care putea fi spusă de oricine, nu doar de o echipă de profesioniști. Orice moment pe care îl trăim se poate transforma într-un mega moment, atunci când știm să ne bucurăm de el. Xiaomi 12T Pro a fost instrumentul care ne-a ajutat și poate ajuta pe oricine să surprindă și să redea aceste clipe unice care se transformă în pagini din viețile noastre, în amintiri frumoase. Sistemul imagistic de 200 MP este de-a dreptul impresionant. Calitatea detaliilor, chiar și în condiții dificile de filmare, atunci când subiectul este în mișcare sau când lumina este redusă, a fost una excelentă”, spune Tudor Giurgiu, coordonatorul echipei care s-a ocupat de realizarea scurtmetrajelor.

„Prin mesajul acestei campanii - #MakeMomentsMega, ne dorim să-i inspirăm pe oameni să se bucure mai mult de prezent, de acele momente cu prietenii, familia, colegii sau chiar cu sine. Ritmul alert al vieții ne face, uneori, să grăbim aceste momente, pe care ajungem să le considerăm obișnuite; însă, ele pot deveni mega-momente, încărcate de emoție. Este nevoie să le oferim doar puțin timp și spațiu să se întâmple. Exact tipul acesta de momente au fost surprinse în cele trei scurt-metraje realizate cu ajutorul echipei lui Tudor Giurgiu.

De asemenea, #MakeMomentsMega nu reprezintă doar un concept, ci angajamentul Xiaomi de a pune la dispoziția utilizatorilor sisteme imagistice flagship. Smartphone-ul Xiaomi 12T Pro livrează imagini de o claritate înaltă, fotografii de noapte excelente și o focalizare rapidă, datorită sistemului imagistic pro de 200 MP, asistat de un hardware inovator și algoritmii AI avansați. Ne bucurăm că am reușit să aducem în fața utilizatorilor din România un nou produs flagship, cu ajutorul căruia pot surprinde mega-momentele din viața lor, la o calitate foarte bună, fiind cu atât mai memorabile”, adaugă Gina Gavriliu, Marketing Manager Xiaomi România.

„Cred că în fiecare dintre noi există o latură artistică ce poate fi scoasă la lumină. Având această înclinație prin folosirea rețelelor de socializare, în special Instagram, suntem mereu concentrați să găsim locuri uimitoare de fotografiat. Tocmai pentru că suntem acești amatori de frumos, viziunea se schimbă acum către surprinderea momentelor cu însemnătate din viața noastră, cele trăite cu intensitate. Și nu mă refer la toate momentele, ci la ACELE MOMENTE, la Mega Momente.

Prin tehnologia pe care Xiaomi o pune la dispoziție, suntem acum mult mai aproape de a surprinde ceea ce vedem cu sufletul și ceea ce rezonează cu ce simțim, cu ce suntem, cu ce trăim. #MakeMomentsMega nu înseamnă să transformi orice moment într-un mega moment, ci să fii mai conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău și să îl surprinzi fix așa cum îl vezi, cu toate detaliile și trăirile.”, completează Adrian Ștefănescu, Digital Manager Xiaomi România.

Xiaomi România și echipa coordonată de Tudor Giurgiu au lansat încă două episoade din seria ”MakeMomentsMega”, în care personaje principale sunt Șerban Pavlu și fiica sa, Natalia, precum și însuși Tudor Giurgiu, însă în postura de actor. La realizarea scurtmetrajelor, a participat și actrița Miriam Rizea. 

 

 

Sistemul imagistic de 200 MP al Xiaomi 12T Pro aduce în prim-plan o mulțime de funcții inteligente, precum Xiaomi ProFocus, Xiaomi ProCut și Night Mode/Ultra Night Video, capabile de a focaliza subiectul aflat în mișcare, de a face crop-uri inteligente și de a-i ajuta pe utilizatori să creeze conținut la nivel profesional, chiar și în condiții de lumină redusă. Acestea sunt și funcțiile care au fost scoase în evidență prin seria de scurtmetraje. Pe lângă sistemul imagistic de 200 MP, Xiaomi 12T Pro asigură și mega performanțe, datorită procesorului Snapdragon® 8+ Gen 1. Telefonul are o mega baterie de 5.000 mAh, dotată cu tehnologia de încărcare 120W HyperCharge, dar și un ecran umitor, AMOLED CrystalRes de 6.67", cu o rezoluție 1220p și peste 68 de miliarde de culori.

* Filmat intregral cu Xiaomi 12T Pro. Calitatea imaginilor poate varia în funcție de condițiile de mediu și de utilizare. Filmările au fost editate în post-producție

Credits:

Echipa Xiaomi România:
Gina Gavriliu – Marketing Manager
Adrian Ștefănescu – Digital Manager

Echipa Confident Communications:
Mara Gojgar – Founder Confident Communications
Ana Păun – PR Director
Andreea Șerbu – Senior Account Executive
Anca Denisa Călugăru – PR Executive

Echipa de Regie și Producție:
Tudor Giurgiu
Regia: Tudor Petremarin
Director de Imagine: Alex Brendea
Manager de producție: Bogdan Crăciun
Libra Film

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent pe eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Cota de piață a companiei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri s-a clasat pe locul 3 la nivel global în al doilea trimestru din 2022. Compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 526,9 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 30 iunie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume. În august 2022, compania a fost listată pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, urcând pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Fondată în anul 2011, Confident Communications este formată din: Confident PR, business communication consultancy specializată în comunicare de marketing pentru industrii cheie – tech, real estate, healthcare, auto și B2B și Venus Five Studio, divizie specializată de servicii foto, video, podcast și livestreaming.

În anul 2021, Confident Communications a câștigat 2 premii Silver pentru Tech PR și Brand PR – New products & services în cadrul Galei PR Award, iar în anul 2020, Confident Communications a obținut distincția Small Consultancy of the Year în cadrul aceleiași competiții. De asemenea, proiectele de tech ale agenției s-au aflat pe lista scurtă în cadrul Eventiada, cea mai mare competiție din industria de PR din Europa de Est, CIS și Asia Centrală, partener regional al IPRA Golden World Awards.

Din portofoliul agenției fac parte clienți precum Xiaomi, VTEX, CBRE, Anchor Grup, AVIS, METAMINDS, Mitsubishi, Thoughtworks, Connections, Spaces, Regus, Liberty Galați, Roche Diagnostics. Agenția este membru în Chartered Institute of Public Relations din Londra. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related