Cele mai fresh piese vestimentare ale sezonului, la Art Fashion Fair | Spring Greenery

Cele mai fresh piese vestimentare ale sezonului, la Art Fashion Fair | Spring Greenery

E (oficial) primavara, momentul perfect sa iti completezi garderoba cu cele mai fresh piese vestimentare ale sezonului. In weekend-ul 1-2 Aprilie 2017, 30 din cei mai talentati designeri romani contemporani isi vor prezenta colectiile primavara/vara 2017 la Art Fashion Fair | Spring Greenery– a opta editie a celui mai cool targ de lifestyle si fashion din Romania, Art Fashion Fair Art Fashion Fair. 

Haine si accesorii de autor, accesorii home&decor si produse organice made in Romania prezentate direct de catre creatorii autohtoni pot fi admirate, probate si cumparate. Targul se desfasoara in oaza urbana de la Maison 13 (Str. Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei) si va avea o zona de lounge in care va puteti relaxa alaturi de Burger Van si Bonora. Intrarea este libera si incurajam accesul cu animale de companie!

Iata 5 piese must-have de primavara pe care le gasesti pe 1-2 Aprilie la Art Fashion Fair | Spring Greenery.

Pantaloni in culori pastel Chemistry

Lenjerie fashion-forward UKISCREATOR

Esarfa din casmir Atelier De Lana

Bluza cu maneci clopot Urban Division

Salopeta eleganta THAIS & STROE

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related