Vino weekendul acesta la Art Fashion Fair să descoperi magia lucrurilor create special pentru tine

Vino weekendul acesta la Art Fashion Fair să descoperi magia lucrurilor create special pentru tine

Pe 21 și 22 Octombrie 2017 ne vedem la cel mai cool eveniment de lifestyle și modă din România - Art Fashion Fair. Promovăm o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând exclusiv designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, obiecte deco și produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands. Intrarea este liberă!

 

Art Fashion Fair a devenit, de ceva vreme, o comunitate de designeri care încearcă să ofere raspunsuri căutătorilor de idei care calcă pragul târgului, din ce in ce mai mulți cu fiecare noua ediție. Într-o societate în care ni se spune cum să ne îmbrăcăm, ce parfumuri să folosim, cum să gândim, pe cine să iubim, pe cine să detestăm și asta agresiv și clipă de clipă, cu fiecare panou publicitar, spot TV, sau rafturi întregi cu „uniforma” de  sezon, o mână de oameni vă propun altceva. 

Pentru că suntem diferiți și e important să fim fericiți rămânând noi înșine. Asta nu se poate luând apectul unei mase comune, purtând milioane de lucruri  identice,  făcute și ele de milioane de mâini neștiute. Poate părea superficială strădania de a căuta pantofii, colierul sau geanta care să ne reprezinte, dar, din nou, contează. Viața e complicată și altfel înfrunți o zi purtând un inel care te face să visezi, altfel calci printre frunzele moarte în pantofii care te fac să zâmbești. Despre asta e vorba, despre cum te fac aceste lucruri să te simți, lucrurile făcute special parcă pentru tine.”, Mihaela Coman, Designer de bijuterie

 

30 de designeri și branduri românești expun la Art Fashion Fair, în urma selecției riguroase făcute de Roxana Silean (Fondator si curator al evenimentului): Chemistry, P' ANKA, Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie, THAÏS & STRÖE, Icrus Florea, Mihaela Coman, Bianca Popp, Ana Domina, Gabriela Secarea, Izabela Mandoiu, Porphyras, Mihaela Cretescu, Oana Vasiloiu, Minionette, Atelier De Lana, BIZAR Concept, UKISCREATOR, KoModa, Muna Radu, Irina Antonesi, Una-i-Luna, Sapun Natural Nettyel, Whiskers and Tales, Perfect Legs Shoes, Brandusa-Atena Ungurasu, Iuliana Asoltanei Jewelry, By Emily Ray.

 

Art Fashion Fair este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, alaturând expoziției de design conferințe pe teme creative cu intrarea gratuită:

Sambătă 21 Octombrie, ora 12 | Parfumurile naturale - beneficii și alegerea aromei potrivite. Speaker Iulia-Victoria Neagoe - artizan parfumier, owner Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie
Duminică 22 Octombrie, ora 12 | (Mai) avem nevoie de porțelan? Speaker - Alina Ana Alecu, owner Porphyras - Studio de design si pictură pe porțelan
Duminică 22 Octombrie ora 15 | Creativity as a business. Speaker Adrian Drinceanu, founder Artivist

 

Superpowers Partners: Cosmopolitan Romania, TANANANA, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, 24life.ro, Bucharest City App,100 de locuri , Artivist, Iqool, Civilizatia

Conceptul vizual al ediției este realizat în colaborare cu Raluca Măndita, absolventă a Facultatii de Arte Decorative și Design BUCURESTI. Designer și fashion ilustrator talentat, Raluca are in portofoliu numeroase participări și premii la expoziții naționale și internaționale.

Fotograf eveniment: Constantin Enache

Video storytellers: Alepse Film Production, Mario Pancu, Alexandru Nastase

Decor creat special pentru eveniment de Atelierul de decoruri

 

Când: 

Sâmbătă 21 Octombrie 2017, orele 10 - 21
Duminică 22 Octombrie 2017, orele 10 – 20

 

Unde:

Spațiul Qreator by IQOS - Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor 8A (lângă ieșirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related