Puterea exemplului via PornHub

Puterea exemplului via PornHub

Cine sa ia taurul de coarne in ograda campaniilor de binefacere, cand vine vorba de lipsa chefului de imperechere la panda? PornHub, mais oui

In prezent, potrivit WWF, planeta se mai bucura doar de 1.864 de ursi panda. Organizatiile se dau peste cap pentru ei, internautii se awww-uiesc de nu mai pot, iar ei nu au chef decat sa manance si sa doarma. Nu radeti, da, sunt simpatici asa grasuni, dar de sex n-au chef decat de 2-3 ori pe an. 

Asa ca PornHub s-a gandit la o treaba care sa aduca ursii pe calea cea dreapta. Mecanismul e simplu: iti iei un partener, doi, trei si va costumati sau machiati asemanatori unor panda si faceti ceva mai mult sau mai putin asemanator cu o partida de amor. Salbatic sau nu, cert e ca s-a descoperit faptul ca ursilor le vine cheful la fel cum i-ar putea veni unui om: uitandu-se la un film deocheat. Filmele trebuie urcate pe site (unde va fi o categorie dedicata) spre vizualizare raspandirea demersului iar PornHub doneaza 100 de dolari pentru fiecare dintre ele si 1 cent pentru fiecare view. 

Daca e sa fie Panda Style, pai sa fie de calitate: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related