Un cadou interesant de la Pornhub de Sărbători

Un cadou interesant de la Pornhub de Sărbători

Ați crezut că dacă vă plimbați prin magazine, vineri, o să vă umpleți rucsacurile cu o mulțime de cadouri de Crăciun. Pentru toți și fiecare. Dar, stați așa: cum vă închipuiți un Black Friday la Pornhub? Minutul de imaginație a expirat. 

O campanie familială și romantică, dusă de Officer & Gentleman departe de zona în care v-ați imagina. Dă impresia că Pornhub vrea să crească natalitatea. O fi făcând asta parte din misiunea companiei?! Hmm. Și care, care-i promoția? Ho, ho, ho: pachet premium pe viață, alias „LifePlan”. 

Atât a fost cu lumânările aromatizate, fularele, cănile imprimate și căști cu sau fără fir. Nu mai exagerăm cu abonamente la SPA, masaj, sală sau înot. Ne modernizăm și noi. Poate un altfel de abonament, pe care îl plătești o dată și pentru totdeauna? Vicepreședintele Pornhub, Corey Price, spune că un astfel de membership ar fi un cadou perfect pentru cei dragi în acest Crăciun. Un dar de care chiar au oamenii nevoie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related