Cam cat de colectionar esti? Circa 1703-3071

Cam cat de colectionar esti? Circa 1703-3071
Credit Foto: Catalin Georgescu

"Cat de veche o fi lampa asta a ta? Circa 1975." Cam asa imi imaginez dialogul pe care l-a gandit Laura Paraschiv in cautarea unui nume pentru magazinul ei de comori Circa 1703-3071.

Voiam un nume care sa vorbeasca despre abundenta si eclectism, despre placerea de a colectiona si bucuria de a descoperi si a redescoperi obiecte si detalii.

Despre Laura stim ca e absolventa de arhitectura si urbanism la Mincu. A lucrat pe mai multe proiecte: unele de amenajare interioara, altele de scenografie de teatru si a fost designer de costume pentru o emisiune TV de satira. Proiectele astea au coincis cu inceputul unei stari de cautare continua, sau, daca vreti, de vanatoare de comori - obiecte de decor, arta si alte elemente ale caror povesti sa poata fi continuate. Dar cele circa 600 de obiecte colectionate trebuiau depozitate undeva mai incapator, iar cel mai potrivit loc s-a dovedit a fi in curtea clubului fabrica. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related