[Petrecăreții] Evenimentele Nuit Sociale, soirée-uri "pour les connaisseurs"

[Petrecăreții] Evenimentele Nuit Sociale, soirée-uri "pour les connaisseurs"

Pornind de la ideea ca socializarea fata-n fata a primit o lovitura dursub forma de touchscreen-uri, Dan Stoicovici si Andrei Nistor au adus pe piata un context fastuos in care lumea buna a Bucurestilor sa se intalneasca si sa stie, destul de implicit, ca se va intalni.

Vorbim de un brand de petreceri crescut prin word-of-mouth in mod controlat, mai precis prin extinderea invitatiilor catre cunoscutii cunoscutilor celor invitati. In prima linie fiind cercurile sociale ale lui Dan si Andrei.

Din 2015 si pana acum, sfera invitatilor Nuit Sociale a crescut, dar nucleul a ramas intact; de pilda, la evenimentele lor, tot prietenii vin sa puna muzica, cum ar fi Octavian Ionescu (Oktopus), Matei Chebeleu (arhitect in devenire si colaborator pe partea de grafica ale proiectelor Nuit Sociale), Daniel Draghici (unul dintre fondatorii COLOR si The Fresh) sau Cristian Corvin (arhitect cu care ne-am cunoscut aici).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related