Nuit Sociale - Le Quartier Creatif, pe 2 noiembrie, la fostul restaurant Cina

Nuit Sociale - Le Quartier Creatif, pe 2 noiembrie, la fostul restaurant Cina

Pe 2 noiembrie 2019, in fostul restaurant Cina, incepand cu orele 21:00, Nuit Sociale organizeaza Le Quartier Creatif alaturi de Cartierul Creativ.

In cadrul evenimentului Le Quartier Creatif va avea loc o expozitie foto si va fi expusa o instalatie interactiva, preview pentru expozitia BINAR, care va avea loc in premiera in luna noiembrie tot in incinta fostului restaurant Cina. VR, video-mapping 3D, proiectii realizate de Matei Mihai Visuals, muzica buna de care se vor ocupa artistii rezidenti Nuit Sociale - Le Epocs si Razvan Ivanescu, multa socializare si dans, sunt doar cateva secvente din seara de 2 noiembrie si care o fac sa sune promitator.

“Cartierul Creativ este in prezent cea mai efervescenta zona culturala si creativa a Bucurestiului: o comunitate inchegata de designerii, arhitectii, artistii si antreprenorii care isi au aici atelierele, galeriile, studiourile sau cafenelele, dar si un spatiu unde se desfasoara poate cele mai hip evenimente din oras. In acest context, si tinand cont ca viata de noapte si petrecerile, in general, sunt parte integranta din cultura si brandul bucurestean, gazduirea unui eveniment Nuit Sociale in cartier a venit natural”, a declarat Andrei Bortun, CEO The Institute.

 

Restaurantul Cina, din imediata vecinatate a Ateneului Roman, edificat in anul 1907, monument istoric, are o istorie bogata, o tranzitie de la “Cina Frantuzeasca”, unul dintre cele mai luxoase restaurante ale epocii – 1922, trecand prin spectaculoasele serate din anii ’50-’70, cu “Lucky” Marinescu, Gica Petrescu, Luigi Ionescu si orchestra Sergiu Malagamba pe post de amfitrioni, si pana la evenimentele neconventionale din anul 2006, cu Dj Vadim, Todd Terje sau Noblesse Oblige. Restaurata dupa planurile arhitectului Ion Darzu (1972-1974), in locatie s-a intervenit si dupa anul 1990, reparatiile fiind sistate ulterior, iar cladirea a fost redeschisa temporar, ca spatiu de evenimente, in anul 2006.

 

“Out of the box, nonconformist, acestea sunt sintagmele care ne descriu si ne-au descris intotdeauna evenimentele de socializare pe care le organizam de aproape 5 ani. La Nuit Sociale am plusat intotdeauna pentru publicul nostru cu spatiul de desfasurare, iar fastul si istoria ce inconjoara fostul restaurant Cina fac din evenimentul Le Quartier Creatif unul foarte special. Cartierul Creativ este o initiativa The Institute pe care o sustinem si dorim sa o promovam si publicului nostru.”, declara Dan Stoicovici si Andrei Nistor, organizatorii Nuit Sociale.

 

O renumita cladire istorica, faimoasa in perioada interbelica, un demers creativ alaturi de Nuit Sociale si Cartierul Creativ, socializare, dans si experiente inedite, totul pe 2 noiembrie 2019, la fostul restaurant Cina - Str. C.A. Rosetti 1-3, incepand cu orele 21:00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related