Burger King vorbeste direct cu telefonul tau

Burger King vorbeste direct cu telefonul tau

O reclama Burger King de 15 secunde iti spunea cat de delicios este burgerul si apoi isi facea de cap cu device-urile Google activate de voce. In momentul in care protagonistul spunea: "OK Google, ce e Whopper-ul?", acesta putea porni smarphone-urile cu Android sau device-uri ca Google Home Assistant, care incepeau sa recite, de pe Wikipedia, ingredientele Whopper-ului.

Reclama, realizata de agentia David, nu a fost facuta in parteneriat cu Google. Tocmai de aceea, la doar cateva ore de la aparitie, Google a reusit sa opreasca efectele ei de activare a device-urilor.

Intre timp, cativa useri Wikipedia schimbasera deja pagina Whopper-ului, adaugand acolo ingrediente absurde, pe care reprezentantii companiei sigur nu le doreau promovate.

Reclama poate sa fie, insa, doar inceputul unei ere in care spoturile video sau audio sa se conecteze direct la gadgeturile activate de voce.

Imaginati-va, doar, simfonia masinilor care iti vorbesc toate, in acelasi timp, despre Whopper, scrie Buzzfeed.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related