Trăim într-o lume atât de curată, încât cumpărăm haine murdare

Trăim într-o lume atât de curată, încât cumpărăm haine murdare

Produsul despre care vorbim azi ar putea să surprindă mulți oameni. I-ar putea face să spună: ”Vai, lumea în care trăim se duce de râpă”. Sau: ”Semnele apocalipsei sunt aici”. ”Ridicolul nu are limite”. Etc.

Noi nu vom spune asta și nici măcar nu ne lăsăm uimiți. Bine, recunoaștem, am râs puțin la început. Dar apoi am dat prejudecățile la o parte și am privit lucrurile în lumina evidenței.

Cum ar mai putea să se murdărească oamenii în ziua de azi? Poate doar scăpându-și mobilul în vreo băltoacă. Dar șansele sunt prea mici pentru asta. Iar noroiul de pe net nu poate ajunge pe haine. Lumea asta nouă este, pur și simplu, prea curată. Iar oamenii au pierdut contactul cu pământul.

Așa că cei de la Nordstrom au venit cu o soluție pentru toți cei care vor să se simtă mai aproape de natură: blugi plini de noroi. Costă 425 de dolari perechea.

Pentru cei care vor să ducă absurdul pe culmi noi, blugii pot fi spălați, dar noroiul nu va ieși de pe ei, pentru că nu este, de fapt, noroi. (Oh).

Cei de la CNN ne spun că nici măcar nu e o chestie nouă. Hainele murdare se vând deja de ceva vreme. Există și jachete pline de noroi.

În fine, trăim într-o lume atât de curată, încât filosofii ar fi invidioși.

Așa am ajuns la tweet-ul asta:

Fran Johnson: More Nietzsche sees us as decadent when our moral system ignores the essential truths of life ie. buying $425 jeans with fake mud from Nordstrom 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related