[Cu marcom-ul in bucate] Bucataria italiana incepe cu mozzarella pentru echipa Cocktail Wizards

[Cu marcom-ul in bucate] Bucataria italiana incepe cu mozzarella pentru echipa Cocktail Wizards

Si, daca echipa de marketeri ai agentiei de turism Cocktail Holidays dispune de un membru italian, se putea sa nu gateasca cu mozzarella la Cupa Marketerilor la Gatit by Lidl? Haideti sa fim seriosi. Ca doar vor sa castige, nu doar sa gateasca de placere intr-o atmosfera superb de verde si aerisita, inconjurati de colegi, sustinatori si specialisti in cooking.

Apropo, asta se intampla maine in Gradina Eden, iar Cocktail Wizards vor fi acolo, pregatiti sa cucereasca juratii punand Italia intr-o farfurie. Asta, la proba principala, caci apoi sunt pe teren necunoscut, cu brief si evaluare pe criterii de creativitate. Detalii despre desfasurarea competitiei, aici.

Maria Goicea, Francesco Terragni, Alina Ciurescu si Ramona Aldea ne spun mai jos cateva cuvinte despre ei; in fond, mai e timp de studiat indeaproape competitia.

 

Ansamblu culinar '17. Referinte

Alina: Am invatat sa gatesc de pe diferite site-uri cu retete culinare. Nu am gatit decat acasa, familiei si prietenilor la diferite petreceri, aniversari etc. Nu am mai participat niciodata la un concurs culinar, este prima data. :)

Francesco: I'm Italian, so cooking is in my blood hehe! :)

Ramona: M-am apucat de gatit de la 13 ani pentru ca.. nu imi place ceapa. Si nimeni nu vroia sa imi gateasca fara ceapa, asa ca m-am apucat singura de experimentat!

 

De zi cu zi: gatitul ca obligatie sau placere?

Alina: Gatitul ca placere; gatind cu placere, vom avea  garantat un preparat reusit. Se mai intampla sa mai gatesc si din obligatie, dar atunci prepar ceva usor, simplu si clasic :)

Maria: Cu MARE placereeeeeeee.

 

Runda foc. Safety net-ul din bucatarie

Alina: Cartofi frantuzesti.
Ramona: Ciorba de fasole.
Maria: Sarmalute in foi de vita cu orez, greek style.
Francesco: Pasta in any style, haha.

 

Un experiment care a iesit ce trebuie

Alina: Rata cu sos de portocale.
Ramona: Pui cu dulceata de visine

 

Un dish neimblanzit

Alina: Tort padurea neagra.
Ramona: Foietajele, de aceea nu ma prea apropii de ele.

 

Ceva ce n-ati gati niciodata

Alina: Friptura din carne de vita. Nu am preparat niciodata de teama ca nu o gatesc cum si cat trebuie.
Maria: Ciorba de burta! Pentru ca mi se pare prea complicat.
Ramona: Praz cu masline.

 

Bucatar de renume intr-un univers alternativ. Genre culinar?

Alina: Bucataria italiana, deoarece se caracterizeaza prin flexibilitate si o multitudine de ingrediente.

Maria: Cred ca japonez. In Japonia am reusit de performanta de a manca sushi inclusiv la ora 7.00 dimineata in faimoasa piata de peste din Tokyo.

Ramona: Bucatarie libaneza pentru ca... patrunjel!

Francesco: Probably American because I am crazy about steaks and burgers!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related